dimecres, 13 de març del 2013

LA NIT DELS NO REIS



Arriba el nadal a la casa on hi viuen tres germans, en Pau, en Sergi i la Clàudia. Son tres joves que creuen firmament en dels tres reis mags d'orient, tot i ser nois adolescents o ja majors d'edat.

Els pares d'aquests no van bé econòmicament. La crisis és un factor que afecta a tothom. Per aquest motiu decideixen explicar als seus la gran veritat sobre aquesta figura dels reis. No els volen decepcionar perquè no han pogut comprar gaires regals i, en aquest cas, es millor comentar el per que d'això.

Arribats al dinar del dia 5 de gener. El pare dels tres germans els hi comenta als joves que és falsa l'existència de Déu. En Pau s'enfada moltíssim, creu que els seus pares els hi estan enganyen i els pren per idiotes sense cor. Una reacció poc esperada pels pares. Amb tot això en Pau, juntament amb el Sergi decideixen marxar de taula. La Clàudia la més gran i la més comprensiva, entén la posició dels pares i desil·lusionada es queda amb el pares. 



En Pau i en Sergi estan fora de sí. Els hi han tret il·lusió més esperada de tot l'any. Però ells segueixen pensen que és una gran mentida i que els seus pares no diuen la veritat. Arriben a una conclusió molt tràgica. Per demostrar-se que els reis existeixen proposen assassinar als pares abans de l'arribada dels reis. D'aquesta manera, convençuts, esperaran l'arribada dels màgics.

Al sopar del dia 5 només hi son els pares i la Clàudia. Aquesta decideix anar a veure als seus germans perquè, d'aquesta manera, entrin en raó. Una vegada està amb ells, fora de casa, els germans expliquen a la germana el seu pla tragèdic. La Clàudia al veure la plena veritat de la proposta cau desesperada i intenta aturar als seus germans. Aquests, armats amb estris del jardí, la lliguen i l'amenacen. 

Quan els pares son al llit, els germans entren a l'habitació i els assassinen. Sense remordiments en Pau i en Sergi se'n van a dormir. La Clàudia, que és fora lligada, aconsegueix sortir. Arriba a casa i decideix que serà ella qui posi els regals sota l'arbre aquesta nit per por de la reacció dels seus germans.


Feina feta en conjunt amb : Àlex Castro, Julia Barbany i Àlex Macías.

Per més imformació: Al blog de l'Àlex Macías: 

http://audiovisualsamacias.blogspot.com.es/2013/03/fitxa-tecnica-la-nit-dels-no-reis.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada